keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Valkku ja hiihtoratsastusta!

Viimeiset pari viikkoa on ollut niin jäätävän kylmää ja jäistä, joten ollaan vaan kävelty ja kävelty ja kävelty...
Sunnuntaina 10.1. oli taas Lauran valkku ja päästiin onneksi maneesiin, sillä kenttä olisi ollut niin jäässä, että kävely olisi ollut ainoa mitä siellä olisi voinut tehdä. Olin tunnilla Annikan ja Toivon kanssa ja voin sanoa että niiden meno näytti tosi hyvältä!
Valmennus ei mennyt niin hyvin kuin viimeksi, mutta se onkin ihan ymmärrettävää kun poni oli vaan kävellyt päivästä toiseen. Aloitettiin taas väistöillä pitkää sivua pitkin käynnissä ja ne onnistuivat yllättävän hyvin. Lyhyellä sivulla puolestaan piti tehdä voltti ravissa ja siirtää taas käyntiin ennen väistöjä.
Laukka sujui ihan hyvin. ei kuitenkaan yhtä hyvin kun viime kerralla. Laukattiin taas pääty ympyrällä, musta laukka sujui paremmin toiseen suuntaan, mutta kunnon treenillä nekin saadaan kuntoon.
Meillä oli kaikin puolin mahtava valkku!
 
Mulla on koko tunnista vain yksi kuva sillä kamerasta loppui akku heti kahden kuvan jälkeen, vaikka lähtiessä se oli vielä täysi...Eilen oltiin hiihtoratsastamassa, meillä oli ihan superkivaa, mutta oli jo niin pimeää että olisi ollut turha yrittää ottaa kuvia. Haluaisin joskus saada välineet Velmille ja kokeilla hiihtoratsastusta sen kanssa! Hiihtoratsastuksen jälkeen hain Vepan ja menin sillä ilman satulaa laitumelle rallittelemaan. Ponilla oli ihanasti intoa ja heitteli pukkejakin! Laukkailin vähän enemmän kuin normaalisti ja annoin Velmin irrotella ihan kunnolla!
 
Tänään ponilla on hieronta ja sitten mennään muutama päivä ihan hissun kissun!

(Kuva on viime vuodelta)
 
 
-Pilvi

2 kommenttia:

  1. Hyvältä teidän meno näyttää näin yhdestä kuvasta katsottuna! Vitsit ootte kehittyny siitä kun viimeks livenä näki! :D <3

    VastaaPoista