lauantai 21. toukokuuta 2016

Vapaaehtoisia bannerinväsäilijöitä?

Eli siis toivosin että jostain löytyisi joku hyvä ilmainen bannerin tekijä mun blogiin! Haluaisin mieluiten Gimpillä tehtyjä, sillä niistä tulee kaikista huolitellun näköisiä ja hyvä laatuisia!
Matilda on tehnyt mulle ennen pari banneria, mutta taisi lopettaa bannereiden teon (?)Näistä tuli niin hienon näköisiä, että mieluiten ottaisin näitä vaikka kuinka lisää!

Haluaisin siis samantapaisia ja kuvat sun muut tiedot lähettäisin mieluiten sähköpostiisi!

Ihan kuka vaan siis saa tehdä ja mulle voi laittaa montakin banneria tulemaan jos joku siis viitsii väsäillä.
Vapaaehtoiset laittakaas kommenttiboxiin kommentteja tulemaan ja kertokaa toki myös, jos tiedätte jonkun hyvän ilmaisen banneritekijän!

 Sähköposti: pilvi.mariaaz@gmail.com

9 kommenttia:

 1. En oo varma, onko mun tekemät tarpeaksi hyviä, ja en ole varma, pystynkö ihan samanlaisia toteuttamaan. Voisin kuitenkin yrittää väsätä jotain, voit käydä blogini banneripajasta (pollenkirjakarsina.blogspot.fi) katsomassa, ovatko tarpeaksi hyviä:)

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiitos paljon kommentista ja käynpä kurkkaamassa!

   Poista
  2. Kun tilasit minulta bannerin, tarkoititko esimerkkibannerilla sitä, joka blogissani on nyt (Lindan tekemä) vai sitä, joka minulla oli sitä ennen? Kumpikaan näistä ei ollut omatekemäni, mutta pystyn kyllä tekemään samantyyppisiä. Tilauksesi pohjalta pystyn kyllä muutenkin tekemään bannerin ilman esimerkkibanneriakin :D

   Poista
  3. Itseasiassa tarkotin mun tän hetkistä banneria, mutta ei sillä esimerkkibannerilla oo niin väljä, kun luulisin että tiedät suurinpiirtein että minkälaisen bannerin haluisin!

   Poista
  4. Okei, sain bannerisi valmiiksi, ja löydät sen tästä alla olevasta osoitteesta:
   https://4.bp.blogspot.com/-vRAhCHDBATk/V0luvMrU02I/AAAAAAAAFCg/QP3ooi1emD8WSxuXjBBYa5MAfgJQGwcowCLcB/s640/%25C3%25A5%25C3%25A5.png

   Toivottavasti tuo miellyttää silmää ja vastasi edes jotenkuten tilaustasi! Pahoittelen myös irti rajatun kuvan rajauksia puomien kohdalta, yritin kyllä parhaani, mutta jotenkin se nyt siitä kohtaa vähän epäonnistui... Toki voin tehdä sinulle myös uuden bannerin, jos haluat, ilmoita siitä vain omassa banneripajassani, jos asia nyt niin on- en siis loukkaannu, jos haluat, että vaihdan bannerin :D
   Siinä kuitenkin se banneri, toivottavasti pidät kaikesta huolimatta!

   Poista
  5. Joo kiitos kovasti, en voi kyllä taata että juuri sun banneri päätyy mun blogiin, sillä valitsen parhaimman jos mulle tulee vielä lisää bannereita!

   Poista
 2. Moi! Mäkin olisin voinut tehdä sulle bannerin, mutta taisit jo löytää sen tekijän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ei ei, tee vain! Tän postauksen ideana olikin että vaikka kuinka moni saa tehdä, otan mieluusti paljon bannereita vastaan! Tee toki!

   Poista