lauantai 14. toukokuuta 2016

Hyppyjä perjantaina


Oltiin eilen eli perjantaina Annikan kanssa kentällä hyppäämässä. Suunnitelmissa oli puomeja ja hieman kavaletteja, joka kuitenkin päätyi siihen, että kentällä oli kavalettisarjan lisäksi myös neljä muuta estettä. Kentällä oli siis pystyssä toisella pitkällä sivulla kolmen kavaletin innari ja sen perään pysty sekä okseri. Toisella pitkällä sivulla oli kaksi estettä sarjana, myöskin pysty ja okseri.
Toivo oli mulla käsihevosena, kun Annika ja siskoni kantoi esteitä kentälle.
 
 
Aloitettiin hyppäämällä ensin pitkää sivua, jossa oli kavalettisarja,. Jätettiin ensin esteistä puomit kokonaan maahan, eikä nostettu niitä ollenkaan ylös, sillä verkattiin ihan vaan puomeilla ja kavaleteilla. Mulla oli välillä vähän hidas laukka tai tultiin ekalle kavaletille tosi huonosti, mutta muuten ne meni ihan hyvin.
   Kun molemmat oltiin tultu nuo pariin kertaan, laitettiin esteisiin puomit paikalleen ja tultiin tuota koko höskää myös muutamaan kertaan.
Kavaletit sujui hyvin, mutta esteiden välissä mulla oli taas vähän huono vauhti, joka vaikutti siihen, että askeleita tuli esteiden väliin usein yksi liikaa ja hyppy lähti aika pohjasta.
Tultiin lopuksi vielä toista pitkää sivua, Velmi hyppäsi sitä tosi innoissaan, ennen kuin nostettiin puomia. Okserin takapuomi oli 70cm ja samaa korkeutta oltiin tultu jo toisen pitkän sivun okserilla, mutta jostain kumman syystä, Velmi ei uskaltanut sitä hypätä. Yritettiin muutamaan kertaan jonka jälkeen Velmi sen kuitenkin suostui hyppäämään ja ihan hyvällä ilmavarallakin.
Eilisen ongelma oli ehdottomasti kantapää, joka ei millään halunnut pysyä alhaalla. Mutta kaikin puolin meillä meni tosi hyvin!
  
-Pilvi

8 kommenttia: