lauantai 18. heinäkuuta 2015

Vähän kaikkea + kasa kuvia

Tässä kahdeksan päivän aikana on ehtinyt taas tapahtua niin paljon kaikkea ja samalla ei kuitenkaan ole tapahtunut mitään arjesta poikkeavaa, mitä en ole blogiin ehtinyt ripustaa. 
Oon käynyt maastossa lompsuttamassa, kentällä vääntämässä kaikkea normaalia tai sitten jäänyt kotiin aivan kamalan ilman takia.
Toissa päivänä olin kentällä ja mulla meni ihan uskomattoman hyvin, vaikken mitään kunnon treeniä pitänyt. Olen viimeinkin päässyt tavoitteeseeni kunnolla mukaan. Tosiaan, olen vihdoin oppinut ratsastamaan Velmillä, niin että se oikeasti sujuu. Tämä "Hiljaa hyvä tulee" sanonta sopii lähes täydellisesti meidän tilanteeseen. En olisi ikinä uskonut, että saan Velmin kulkemaan hyvin, jo kahden vuoden ratsastus uran jälkeen.  Tosin jotkut hevoset on sellasia että kulkee hyvin pää muodossa kuin nappia painamalla, mutta toisaalta iloinen että Velmissä on hieman haastetta sen suhteen.
 Eilen olin kuvailemassa Velmiä laitumella ja sitten katselin kun sisko ratsasti.

Äiti osti agri marketista eilen ihan superhalpoja horzen huopia, kaksi kappaletta:


Tänään olin taas kentällä, ilman satulaa. Tänäänkään ei ollut mikään rankka treeni, kaikkea normaalia, voltteja suunnan muutoksia sun muita.
Tein paljon voltteja kaikissa askellajeissa. Pääty ympyröitä molempiin suuntiin ravissa, ja laukassa isot voltit keskelle pitkää sivua sekä pääty ympyrät. Velmillä oli älyttömän reipas laukka, joten laukkasin aika paljon. Laukassa pohkeet ja kädet mulla toimi tosi hyvin ja poni taipukin kivasti. Mulla ei oikein ole kerrottavaa tästä ratsastuksesta, joten ripottelen tänne vielä kasan kuvia.

 Super poni <3
6 kommenttia:

 1. Jälleen kerran tosi kiva postaus❤️! Ja teijän meno näyttää tosi hyvältä!❤️

  VastaaPoista
 2. Mukavan oloinen blogi, joten liityn lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus, jälleen! Missä tallilla Velmi asuu? korkein hyppäämäsi este?Ratsastatko muilla hevosilla kuin Velmillä(säännölisesti tai epäsäännöllisesti, tai vaikka kun joku kaverisi(jos jollain kaverillasi on hevonen) on esim. kipeä) ?Hauskin tippuminen? :)

  Tossa pari kysymystä mitä halusin vaan tietää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!
   Velmi asuu yksityisellä tallilla (tietääkseni) paremmin en kerro.
   En edes tiiä kuinka korkee on korkein ku este, varmaan joku 80cm. Haluaisin hypätä ainakin lähelle metriä, mutta Velmillä en varmaan sitä enään voi hypätä, ratsastuskoulun hepalla sitten. Maastossa vahingossa hypättii yhden toisen ponin kans sellanen tosi korkee puu ilman satulaa (se poni siis ryösti, enkä osannut ratsastaa sillä, ainakaan vielä sillon)
   En ratsasta säännöllisesti muilla kun Velmillä, paitsi sitten ratsastuskoulussa taikka jos saan mun kaverilta lainaan ponia (joka asuu samalla tallilla) niin sillon.
   Tää on tylsä kysymys, kun en oo tippunut mitenkään kovin hauskasti, enkä Velmillä oo tippunut yksin selässä kertaakaan, mutta kun oltiin kahtapäälle mun siskon kanssa Velmin selässä, nii tiputtii yhtäkkii vaan käynnistä :D. Ja sitten ollaan tiputtu kiitolaukasta jajaja. Mutta tässänyt vähän vastauksia sun kysymyksiin :) ❤

   Poista