keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Motivaatio hukassa

Pahoittelut etten ole kirjoittanut pitkään aikaan, mulla ei vaan ole ollut motivaatiota kirjoittaa blogia. En ole halunnut, että blogin kirjoittamisesta tulee pakkopuuhaa, jota teen vain teidän lukijoiden iloksi. Me ei olla otettu edes kuvia, sillä oon nyt enimmäkseen vaan maastoillut tallikavereiden kanssa tai ollut yksin tallilla, ilman ketään joka voisi edes tarjoutua kuvaamaan.
Kaiken motivaation puutteen jälkeen ryhdyin kuitenkin selailemaan muiden heppakuvia ja se innosti taas kirjoittamaan, joten tässä sitä taas ollaan. Mulla on itseasiassa jäänyt kaikkien muidenkin blogien kirjoitukset lukematta, tässä "tauon" aikana.
Viime postauksen taisin kirjoittaa viimeksi tammikuussa, eli kaaauan aikaa sitten. Yritän taas saada jonkun mukaan tallille kuvailemaan, jotta saisin tännekin uutta kuvamateriaalia.
 
Mulla oli tossa parin kuukauden aikana muutama postaus idea, mitkä kuitenkin jäi vain suunnittelu vaiheeseen eivätkä koskaan toteutuneet.  Nyt kuitenkin saatan jonkun niistä toteuttaa, jos motivaatiota riittäisi ja pääsisin siihen normaaliin kirjoitusrytmiin.


10.3.2016 tuli täyteen kolme kokonaista vuotta Velmin kanssa, ja niin paljon 3 vuoteen mahtuukin. Ollaan koettu yhdessä jo niin paljon, etten muista puoliakaan! Meillä on pääasiassa vaan hyviä muistoja, jonka takia niitä kaikkia on vaikea muistaa. En voi uskoa, että tunnen Velmin jo kolmen vuoden takaa omana ponina! <3


-Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti