keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kuulumisia laitumelta

 
Moikka ja ihan ensimmäiseksi pahoittelut, etten postauksia ole kirjoitellut sitten kesäkuun alun jälkeen. Nyt on kuitenkin jo ihan kuun loppu, joten päätin kuitenkin tehdä tällaisen postauksen vaikkei kunnon aihetta olekaan. Meillä on mennyt Velmin kanssa tosi hyvin, hepat on hyvä porukka eikä ketään syrjitä. Velmi + kolme muuta pömpylää saa laiduntaa ja syödä siellä ihan rauhassa ilman muita erikoisia ääniä kun hyttyset. Tosin kun tää laidun on järven vieressä niin niitä erittäin ärsyttäviä ökkiäisiäkin on enemmän, mutta kovalta kutinalta ja hankaukselta ollaan ihmeen hyvin säästytty! Ollaan maastoiltu tosi paljon erilaisilla maastopoluilla ja ollaankin löydetty pari hyvää maastolenkkiä! Totta kai mulla myös on ikävä tallikavereita ja erityisesti myös sitä että täällä ei ole kenttää.


Muuten kaikki on siis mennyt ilman ongelmia, lukuun ottamatta eilistä ponien karkaamista, haha! Eli laitumelta oli tolppa kaatunut ja hepat oli sitten lähtenyt seikkailemaan, ilmeisesti Velmi kärjessä :D Arveltiin vähän että joko hepat on pelästynyt jotain, tai sitten tolpan vieressä ollaan tanisteltu, tai ihan muuten vaan ollut huonosti kiinni.
No laitettiin sitten omat etsintäjoukot haravoimaan aluetta ja etsimään vihjeitä mahdollisista hevosista. No jotkut tiet oli täynnä kavion jälkiä kumpaakin suuntaan, eli oli vähän hankala tietää kumpaan suunaan ne on viimeksi mennyt. Onneksi kuitenkin selvittiin säikähdyksellä ja ponit löytyivät omasta pihasta! :D

Velmillä oli tänään sitten hieman nestettä jaloissa eilisestä, joten käytiin vaan käpsyttelemässä ja kylmättiin jalat kylmällä vedellä. Mulla oli tänään kamera mukana tallilla jos Velmi olisi ollut kuvaamistuulella, mutta eihän se tietenkään juuri tänään ollut ja kuvista vain muutama onnistui.

Velmi ja Kirppu:
 

Velmi poseeraa
 

 
-Pilvi

2 kommenttia:

  1. kiva postaus, ootteko käyny siä tunneilla kun viimepostauksessa sanoit että käytte kerran vikossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. itseasiassa ei olla vielä(kään) käyty tunneilla, meidän kyllä piti mennä tänään torstaina, mutta tosiaan kun hepat karkasi ja Velmillä on nyt nestettä jaloissa niin ei sitten viittitty mennä. Ensi viikolla mennään!

      Poista