tiistai 6. syyskuuta 2016

Sänkkärillä rallittelua


Eli kuten viime postauksessa kerroin, ollaan oltu nyt aika paljon sänkkärillä, sillä se on ollut poikkeuksellisen kauan kyntämättä, niin että sillä voi ratsastaa. Oltiin siis eilen Annikan ja Toivon kanssa pellolla rallittelemassa ja poistamassa päivän energioita. Menin Velmillä ilman satulaa, sillä oon todennut hauskemmaksi mennä sänkkärillä ilman satulaa, kun satulan kanssa.
Käveltiin ensin pari kertaa peltoa ympäri ja ravailtiin sinne sun tänne. Jotkut tykkää mennä pellolla kouluakin, mutta me mennään koulua kentällä ja pellolla mennään sitten ihan muuta, eli tämän takia Velmi ei kulje mitenkään nätisti niska pyöreänä, sillä en pyytänyt siltä sitä.
Laukkailtiin Annikan kanssa ensin vaan ihan rauhallista laukkaa pienemmällä alueella, mutta mentiin myös koko peltoa ympäri ja laukkailtiin vielä suoria pätkiä. Kokeiltiin myös laukka "kisaa", joka menikin sitten pukitukseen, mikä on erittäin harvinaista Velmillä, että Toivolla.

En tästä pellolla rallittelusta voi varmaan muutakaan kertoa, joten mennään suoraan kuviin. Tästä postauksesta tulee varmaan reilusti kuvapainotteinen, mutta kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!
Velmin pukitukset :D


Ja totta kai vielä loppuun muutama yhteiskuva:

-Pilvi

2 kommenttia: