lauantai 15. lokakuuta 2016

Meidän ekat koulukisat


Vihdoin jotain kerrottavaa joka saattaa oikeasti kiinnostaa. Me oltiin viime viikon lauantaina rataharjoituksissa ja sunnuntaina oli sitten koulukisat. Tosin ei mitkään viralliset vaan harjoituskisat, jossa oli yhteydessä myös pukukisat, me ei Velmin kanssa kylläkään osallistuttu pukukisoihin. Kisat olivat läheisellä tallilla johon matkaa on reilu viisi kilometriä, eli matkat meni joutuisasti kävellen. Osallistuttiin Velmin kanssa HeB.

Yksi kännykkäkuva lauantailta, jolloin tietysti paistoi vielä aurinko,
toisin kuin kisapäivänä...

   Perjantaina mun sisko ratsasti Velmillä ja poni näytti aika hyvältä, mutta en tajua kun rataharjoituksissa Velmi olikin ihan eri mieltä.
   Lauantaina Velmi oli jäykkä, ei kuunnellut pohjetta, keskittyi vähän väliä kaikkeen muuhun ja maneesi oli vielä täynnä ratsukoita, sillä meitä oli kahdeksan. Tuntui siltä, että joko olin itse tai kaikki muut oli tiellä ja siitä tulikin aika kaaos, ainakin meidän osalta.
No radan harjoitukset meni vähän siinä mielessä että mitäköhän tästä tulee. Harjoitus meni ihan kohtalaisesti, mutta toivoin vaan, että kisapäivänä poni olisi monta kertaa parempi.

   Sunnuntaina aamulla laitettiinkin kamat kasaan ja lähdettiin kävelemään kisoihin.
Päästiin aika pian jo verkkaamaan, ja Velmi oli yllätys yllätys taas huono. Ei todellakaan yhtä huono kuin lauantaina mutta ei mikään kovin hyväkään. Velmi oli laiska ja hidas pohkeelle ja oli selvästi vielä vähän väsynyt lauantaista. No verkan jälkeen odoteltiin muiden ratoja ja oltiinkin sitten viimeisenä vuorossa. Rata meni kuitenkin hyvin, nyt jälkeen päin ajatellen olisin itse voinut ratsastaa paljon paremmin, mutta ihan hyvinhän se meni. Väistöt etujalat uraa seuraten sujyi yllättävän hyvin, vaikka ne ei olekaan mitään meidän vahvuuksia. Laukka pyöri mielestäni ihan kohtalaisen hyvin. Temponlisäyksissä olisin voinut lisätä enemmän ja koko radan aikana olisin voinut ratsastaa pohkeella paremmin.
Oon kuitenkin ylpeä ponista ja saatiinkin 62.609%!

Oon erittäin pahoillani siitä, että itse radasta ei ole kuvia, sillä kameran asetukset oli väärät ja tuosta yhdestä maneesikuvastakin tuli noin huono vaikka askellajina olikin käynti.






-Pilvi

2 kommenttia:

  1. Oi että, miten hyvät prossat te saitte - onnea! Mun ekoista koulukisoista, siis oikeista, ei harjoituskisoista, prossia tuli vaivaset 58.333

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prosentit toki riippuu myös tuomarista, mutta kiitos!

      Poista