keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Syksy on taas täällä!Viimeisimmällä viikolla on ollut nyt tosi ankea sää ja tulee pimeäkin jo ennen seitsemää. Tänään oli poikkeuksellisesti iltapäivällä aurinkoista ja olikin erittäin hyvä aika mennä tallille, sillä saatiin vihdoin jotain kuvia hyvällä säällä. Syksy on tullut ihan yllättävän äkkiä ja täällä meillä vietetäänkin nyt syyslomaa! Selvittiin ponin kanssa loppukesän/alkusyksyn itikoilta ihmeen kaupalla, eikä Velmi hangannutkaan koko häntää ja harjaa pois, jes!

Blogi on taas saanut uuden ilmeen, eli täällä on tapahtunut muutosta bannerin ja ulkoasun suhteen, banneri on nyt tosi yksinkertainen ja tällä hetkellä myös tosi mun mieleinen ja oonkin saanut tosta bannerista paljon kehuja!

Mutta mitä meille nyt kuuluu? Velmi on ollut lähiaikoina ihan älyttömän hyvä ratsastaa ja poni onkin tällä hetkellä tosi hyvässä kunnossa! Ollaan Velmin kanssa treenailtu ihan normaalisti, sillä on pääasiassa käyty maastossa ja treenailtu koulua, mutta ollaan myös hypätty ja juoksuteltu.
Tänään sain kuvaajan tallille mukaan ja saatiinkin ihan kivoja kuvia!
Mentiin rennosti koulua, eikä tehty mitään ihmeempiä.

Velmi oli ravissa tosi hyvä ratsastaa. Poni oli jo heti tosi hyvän tuntuinen, takajalat oli vähän laiskat, mutta muuten se oli tosi hyvä.
Niska oli tosi rento ja poni oli kivan reipas.

Laukassa Velmi oli aika etupainoinen, sekä laiska, hetkittäin myös aikalailla raskas, mutta muuten ihan ok ratsastaa. Jouduin vähän huomauttelemaan Velmiä takajaloista sekä eteenpäin menosta, mutta se kulki kuitenkin ihan hyvin, sillä eilen se oli maastossa ja sillä laukkailtiin vähän enemmän, joten se ehkä selittääkin tuon laiskuuden.
Laukan jälkeen otin pienet välikäynnit, jonka jälkeen teinkin väistöjä molempiin suuntiin, käynnissä, sekä ravissa. Velmi väisti super hyvin ja me ollaan muutenkin taas kehitytty väistöissä ja mennään koko ajan parempaan suuntaan.

Väistöjen jälkeen käytiin nopsasti ottamassa muutamia yhteiskuvia, joista hankalan työn jälkeen muutama kuitenkin onnistui. Kuvien jälkeen tehtiin ravissa vielä vähän töitä ja lähdettiin kävelemään.

Näin kuvista katsellen, olisin voinut antaa ehkä enemmän tilaa Velmille, mutta tällä kertaa, mun jalat, kädet tai katse ei näytä niin pahalta, jotain muutosta on ehkä tapahtunut!


-Pilvi

2 kommenttia: