lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kuulumisia, maastoa, esteitä ja koulua

Kirjoitin kunnolla ratsastuksesta viimeksi 11.6. Apua, siitä on niin pitkä aika!
Mulla on ollut tosi paljon ratsastus suunnitelmia viikoille, mutta kaikki ideat on riistäytynyt käsistä ja ollaankin lähdetty aina kolmen ponin letkassa maastoon, välillä tuntuu että pitkää maastoilua ei voita mikää, kun taas toisella kertaa tuntuu, että esteet on parasta ikinä. No, monipuolisuus on kuitenkin tärkeä ja hyväkin asia, ettei samaa lajia väännettä joka ikinen päivä.

Kännykällä otettu muutama kuva parin viikon aikana:
(Pahoittelen kännykällä otettujen kuvien laatuja)

Kuvan kuuluu olla epäkohdistunut, jos joku sitä miettii:


 Poni oli maassa huilimassa kun tultiin sitä laitumelta hakemaan:


Hahhah :P


Maanantaina (22.6) hyppäsin kentällä okseria ja pystyä. Esteelle oli myös laitettu kavaletti "tehtävä" jota myös mentiin pari kertaa ympäri. Kavaletti tehtävällä siis mentiin ympyrää, ympyrän kummallakin puolella vastakkain oli kavaletit.
 Okseri oli suunnilleen keskellä kenttää ja pysty siinä aika vieressä, mutta kuitenkin lähempänä lyhyttä sivua.  Kyseiselle pystyesteelle tuli joka hyppykerralla huono hyppy ja tultiin aina hieman pohjaan, tuntui ettei askeleet riittäneet millään vaikka kuinka yritti. Ensimmäisellä kerralla pystylle tullessa Velmi livisti esteeltä eli se "ohittaa" esteen. Okseri oli paremmassa paikkaa ja askeleet osuivat ihan hyvin kohdalleen ennen hyppyä.
Epätoivoinen paint -piirros selventääkseni selityksiäni:

Tänään oltiin kentällä koulua "treenaamassa", maastoilu viikon/viikkojen jälkeen.
Velmi oli hiukan jäykkä, joten tänään luvassa oli kaikkea rentoa, eli oikeastaan vain piitkät alku-ja loppu verkat, sekä hieman laukkaa. vaihtelin suuntia, menin kahdeksikkoja ja tein voltteja sinne tänne, tämän päivän treeni on siksi "treeni" koska eihän nyt pelkkien volttien, kahdeksikkojen ja suunnanvaihdosten takia sitä voi edes treeniksi sanoa, ennemminkin vain rentoa menoa.
Tänään kuitenkin Velmi vertyi loppua kohden tosi hyvin, tälläiset pitkät verkat tekee sille älyttömän hyvää, vanha kun poni kuitenkin jo onkin. Ponilla oli aika lailla matala muoto tällä kerralla.Tänään kuitenkin saatin ihan super kivoja kuvia ja tähän "treeniin" oon niin tyytyväinen ja mulla on tosi hyvä mieli.
Tää kuva on mun mielestä tosi onnistunut ja hyvä kuva; siksipä juuri mun suosikki! :
Joku oli muuten tullut mun askiin huomauttamaan muutamista virheistä joita mun ratsastuksesta löytyy, yritin tähän kertaan hieman parantaa menoa! Vaikkakin tiedostan itsekin virheet, kiitos sulle tosi paljon, että tulit huomauttamaan niistä mulle! Tää "katse eteen" on mulla tosi yleinen virhe, enkä sitä oikeastaan muistanut parantaa, (niin kuin joistain kuvista ehkä huomaa) en vaan tiedä että mikä siinä on kun katselen ratsastaessa alas päin, ehkä tästäkin virheestä saadaan jossan kohtaa mennyttä!

-Pilvi

7 kommenttia:

 1. Oi sulla on tosi kiva blogi❤️! Muutenkin tämä postaus oli tosi hyvä ja kuvat oli hyvin otettuja :)! Liittyisin lukijaksi, mutten mistään löytänyt tuota lukijat palkkia :o

  mun blogi: monajasanti.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ❤käyn kurkkaamassa sun blogia!

   Poista
 2. Nyt löysinkin, taisi tabletti vähän sekoilla

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hei vähänkö kivan näköinen heppa! Tosi kivan värinen :) Hienoja kuvia ja hienosti meette :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista ❤ ja niin Velmi on! ❤

   Poista