torstai 18. kesäkuuta 2015

Kuulumisia

Ajattelin postata tälläisen kuulumis -postauksen vaikkei uusia ratsastuskuvia olla otettukaan.
Lähdin torstaina ystävälle yöksi, perjantaina sitten lähdettiin yhdessä Linnanmäelle ja jäin yöksi vielä lauantaiksi, joten isosisko hoiti ponin liikuttamisen. Lauantaina tultiin kotiin ja ehdin vielä ratsastamaan. Lauantain piti aluksi olla vapaapäivä kun olin ihan puhki edellisistä päivistä, mutta sunnuntaiksi olikin luvattu sadetta, joten päätin lähteä normaalille maastolenkille ponin kanssa.
 Pari kännykällä otettua kuvaa:


Maanantaina siskoni oli ratsastamassa. Tiistaina olin yksin kentällä, treenasin pääasiassa vain laukanvaihtoja ja pohkeenväistöä.  Olen nyt alkanut treenaamaan joka kerralla pohkeenväistöä, jotta siitä joskus saataisiin hyvän näköistä. Velmi kulki ihan superhienosti muodossa, siitä kännykällä kuvattua videota, mutten tänne sitä laita kun laatu muuttuu sadasta nollaan. Kamera olisi tehnyt niin hyvin tehtävänsä.
Keskiviikkona oli normaali koulutreeni ilmansatulaa kentällä, eikä tehty mitään kovin erikoista. Keskityin ratsastuksessani tosi paljon "huomaamattomaan" liikkeeseen ja harjoittelin apuja ilman erikoisempia jalkojen ja käsien liikeitä.

Tiistaina nappasin kuvan aamupalastani ja sievästä kukkasesta auringon lomassa:


 Ainiin, yli 1000 katsojaa blogillani on tullut täyteen, kiitos siitä kaikille, jotka ovat meidän menoa seuranneet! :)

Tänään Velmi kengitetään ja viikonloppuna luvassa on varmaankin esteitä.

 Mitä muut aikoo tehdä juhannuksena?
Hyvää juhannusta! :)

-Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti