maanantai 14. syyskuuta 2015

Kuvapainotteinen koulutreeni!

Moikka!
Tulin miettineeksi yksi päivä, että mitä postauksia teen sitten, kun tulee talvi ja pimeät.
 Koulu loppuu kolmelta ja jo sillon alkaa hämärtää. Enkä tee kuvattomia postauksia, enkä myöskään postauksia, joiden kuvat ovat heilahtaneita sekä tosi huonolaatuisia.
Joko keksin jotain muuta, taikka teen haaste-tai erikoispostauksia aina kerran viikossa.
Viikonloppuina sitten ehtii ratsastamaan valoisalla joten silloin aina normaalia ratsastuspostausta! Kentällä kyllä on valot, mutta en tiedä onko kuvat silti huonoja.
No, talveen on kuitenkin vielä muutama kuukausi aikaa, joten tässä ehtii vielä miettiä!
Nyt kuitenkin yritän aktiivisesti kirjoitella jotta blogi ei jäisi niin pitkäksi aikaa epäaktiiviseksi.

Mutta siis ollaan oltu ponin kanssa vaan rallittelemassa pellolla ja pari kertaa maastossa.
Postauksia ei ole tullut yksinkertaisesti vain sen takia etten jaksanut postailla. Mutta nyt taas olen koneen ääressä kirjoittelemassa.
 
Tänään oltiin Velmin kanssa kentällä normaalin koulutreenin parissa. Kävelin molempiin suuntiin pitkät alkukäynnit tehden voltteja, sekä suunnan muutoksia. Ravissa tein taas pääty ympyröitä, sunnan muutoksia, temmon vaihteluja sekä erilaisia voltteja. Laukassa tein muutamat pääty ympyrät ja laukan vaihdot. Sopivan ratsastelun jälkeen aloitin kunnon loppuravit volteilla ja pääty ympyröillä. Velmi oli kaikin puolin tänään tosi rento ja hyvä ratsastaa! 
 
Luulen että kaikki kerrottava oli siinä joten laitan vielä kuvia loppuun!Tästä tuli nyt siis tosi kuvapainotteinen, mutta ei kai se mitään! Toivottavasti postausta taas pian!
 
 
-Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti