maanantai 31. elokuuta 2015

Rallittelua!

 
Vaikka en pidä syksystä ja sateisista ilmoista, rakastan sitä kun pellot puidaan ja sinne pääsee ratsastamaan! Juuri toissa päivänä (tai eilen) laitumien vieressä oleva pelto puitiin ja tänään sitten päästiin sinne ratsastamaan! Eilen oli niin kamala ilma että ratsastus ei tullut kuuloonkaan. Aamu oli hieno mutta päivällä sitten satoi rakeita, ukkosti, satoi, salamoi ja milloin mitäkin.
 
Elikkä nyt Velmillä on ollut vaan vapaapäiviä ja rentoa ratsastusta, joten oli hyvä päästä nyt vähän rallittelemaan!
Heitettiin ponille vaan satula selkään ja lähdettiin pellolle päin. Pellolla sitten ratsastelin kaikki askellajit läpi ja ponillekin tuli siinä ihan hiki! Laukkailtiin ja ravailtiin vähän sinne tänne pieniä pätkiä. Yritin saada Velmiltä kaiken "ylimääräisen" energian pois, vaikka se vähän laiskalla päällä olikin. Tälläiset pelto rallittelut tekee ponille tosi hyvää!
 
Velmi oli tänään vaihteeksi laukassa tosi rento ja loppuraveissakin alkoi sitten vertyä. Mulla jäi hyvä fiilis tästä ratsastuksesta! Päivätkin on kulunut nopeaa ja koulu on alkanut hyvin! Aikaa blogille yritän saada mutta kaikkea en voi luvata, tallilla käynti ja ratsastukset kuitenkin vie paljon aikaa päivistä! :)

Taivaalla oli tosi tummia pilviä ja ukkosti kauempana aina välillä hieman, mutta selvittiin ennen sadetta!:

Mut haastettiin myös siihen Liebster award- haasteeseen joten siitä saatte sitten postausta, katsotaan sitten milloin!
 
-Pilvi

2 kommenttia:

  1. Olipas pirteä postaus! Teidän meno näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista