tiistai 4. elokuuta 2015

Kuulumisia & kameran tyhjennystä

Eli lähdettiin koko perheen kanssa keskiviikkona (29.7) Ilomantsiin. Siellä pääasiassa oli issikka vaellus jolle lähdettiin kahdeksan hengen porukassa. En kummemmin jaksa selitellä reissusta, mutta superkivaa mulla oli. Iskä napsi muutamia kuvia ennen vaellukselle lähtöä.
   Ratsastin siis ratsastusvyöllä, jossa oli jalustimet. Jalustimet kuitenkin laitoin kaulalle kesken matkan, kun tuntui ettei ne ollut ollenkaan hyvät vaikka miten niitä kieputti.
   Nämä issikat oli tosi pieniä ja heiveröisiä verrattuna Velmiin joten niillä oli outo ratsastaa. Sitten perjantaina lähdettiin kohti Kolia ja siitä vielä jatkettiin matkaa Imatralle jossa yövyttiin hotellissa. Lauantaina lähdettiin Lappeenrannan kautta kotiin. Mielestäni tosi kiva reissu, vaikka automatkoista kertyi monta tuntia.

Caefa oli mukava ratsastaa, mutta poni oli järkyttävän tarkka ratsastajan istunnasta laukassa. Jos siellä selässä vaan matkusti, niin sai kyllä koko matkan mennä tölttiä tai nopeaa passia. Toki kun ensimmäistä kertaa tällä ponilla ratsastin niin en minäkään sitä osannut ratsastaa. Kuitenkin sain sitä loppujen lopuksi ihan hyvin laukkaan, mutta piti totutella että selässä piti olla niin rento kun olla ja voi. No sain ainakin kokeilla tölttiä ja passia ihan mielin määrin.Oon ottanut myös kaikenlaisia maisemakuvia, joten ripottelen niitä vielä tänne.


Sekä totta kai pari kukkakuvaa on tullut otettua kuluneiden viikkojen aikana.Joku päivä oli tosi upea sateenkaari muodostunut taivaalle, joten olihan sekin nyt pakko ikuistaa.


Tää oli tälläinen nopee "kuulumis" postaus tosta meidän reissusta + Kuvia sieltä sun täältä.


-Pilvi

3 kommenttia: