tiistai 25. elokuuta 2015

Yyterissä ponien kanssaElikkä niin kuin viimeksi lyhyessä uittamis postauksessa  sanoin, mentiin Poriin, Yyteriin uittamaan poneja. Lähdettiin aamulla noin puoli yhdentoista aikaan tallille heittämään poneille kuljetussuojat ja laittamaan ne koppeihin. (Velmille olikin ostettu edellisenä päivänä uudet kuljetussuojat, joten saikin aivan tuliterät käyttöönsä) Pienen pakkauksen jälkeen oltiin valmiit lähtemään Yyteriin, noin kello kaksitoista. Päivä oli ihan mahtava, ilmat suosi meitä täydellisesti. Perillä Yyterin eläin rannalla oltiinkin noin yhden- kahden aikaan. Heitettiin poneille suitset päähän ja lähdettiin uimaan. Tai ei varsinaisesti uimaan, kun Velmi ei uimaan asti ikinä uskalla mennä, korkeintaan niin että kuskin nilkat kastuu. Poni oli kyllä viime vuonna enemmän vesipeto kun tänä vuonna, harmi sinänsä. Kastettiin aluksi vaan ponin kavion kärkeä kun aallot olikin niin pelottavia ettei veteen kunnolla voinut mennä. Kuitenkin hetken päästä kun muutkin kaksi ponia uskalsivat syvemmälle, meni Velmikin perässä. Ravailtiin siinä rantavedessä hetken aikaa ja laukkailtiinkin vähän, tosin hiekalla, kun laukkaaminen vedessä oli niin kammottavaa. Päästiin ponin kanssa veteen niin että varpaani kastuivat, pidemmälle Velmi ei enää halunnut ja lähettiinkin sitten kohti rantaa. Tässä välissä sitten syötiin jotain mitä oli mukana ja syönnin jälkeen hyppäsinkin eri ponin selkään. Kyseinen poni uskaltaa mennä uimaan asti ja sainkin sitten ihan kirjaimellisesti uida sinä päivänä. Kun tultiin uimasta takaisin, laukattiin kolmen ponin kanssa ranta muutaman kerran läpi ja sieltä selästä ihan huomasi kuinka ihmiset kuvailivat ja katselivat meidän menoa. Päivän lopuksi pulahdettiin Yyterin veteen ihan ilman poneja!
Mulla oli ihan mahtava päivä ja tää oli ihan mahtava lopetus kesälle, (vaikka kesäloma loppunut jo onkin) kuitenkin kohta pitäisi tulla kylmät ja sateiset säät.

Hahhah :P 

  
Velmi meni totta kai myös piehtaroimaan tuohon ihanalle hiekalle:


Pahoittelen ettei tähänkään postaukseen tullut hirvittäviä määriä kuvia mutten tahdo laittaa uikkari kuvia tänne, joten saatte tyytyä nyt vähempään kuva määrään.
 
-Pilvi

1 kommentti:

  1. Sinut on haastettu! :)
    http://fiiajasarita.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista