tiistai 11. elokuuta 2015

Kesäloma loppuu, haasteen kera

Ihan ensiksi pahoittelen kovasti ettei ole pitkään aikaan tullut sellaista normaalia ratsastus postausta. Meidän Ilomantsin reissun jälkeen Velmi on ollut taas jäykkä, kun sillä kävi toinen ratsastaja. Luulisin että eri ratsastajan kanssa poni saattaa olla hieman jäykkä, mutta siihen jäykkyyteen voi varmaan olla muitakin syitä. Meidän reissun jälkeen oon siis vaan yrittänyt taivutella ponia,tehden kaikenlaisia kiemuroita, voltteja ja suunnanmuutoksia. Jotkut päivät ovat olleet niin kuumia ettei kunnon treeni ole tullut kuuloonkaan
Velmi rokotettiin perjantaina, ja sen jälkeen muutamaan päivään poni ei saa hiota, joten ollaan vaan kävelty ja uitettu ponia.
Huomenna siirryn sitten yläkouluun, mitä en kylläkään odota niin innolla. Kesäloma olisi voinut vielä jatkua, hyvien ilmojen kera. Noh, elän toivossa että päivät kuluu nopeaa.
Haha, odotan innolla jo kesälomaa 2016! :PMyös tässä lähipäivinä Mona haastoi minut heppa haasteeseen.
Vaikka haasteet ei oikein ole se mun juttu, teen tämän silti, koska en halua jättää tekemättä, kun mut sentään siihen haastettiin.

Ohjeet ovat selvät joten aloitetaan!


Onnellisuus, mikä kuva tahansa meistä, kuvaa onnellisuutta. Ollaan onnellisia kun ollaan yhdessä.


Rauhallisuus, viime vuonna auringon laskussa kävelyä.

Ystävyys, oma karvakorva ja silkkiturpa.Muistot, kaikki kuvat olisi sopinut tähän.Yritteliäisyys, poni tekee mitä siltä pyytää.Luottamus, Velmi pysyi kiltisti paikallaan kun seisoin sen selässä.

Mietin, mutten keksinyt tuohon viimeiseen mitään parempaa, muuta kun saman minkä monalla oli.
Kaikkiin en löytänyt täydellistä kuvaa, mutta ei se mitään.
Toivon että koulun alettua, mulla jää silti aikaa blogille ja voin kirjoitella ihan aktiivisesti.
-Pilvi

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kivoja noi kuavt <3! Toi viimeinen kuva kuvaa kyllä tosi hyvin luottamusta <3:)!

    VastaaPoista