sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Hyppyjä

On taas ehtinyt kulua reilu viikko edellisestä postauksesta, mutta ei kai se mitään! Olen huomannut että viikonloppuisin mulla on reilusti enemmän aikaa väsäillä postauksia joten tälläinen viikonloppuisin postailu taitaa jatkua nyt aika kauan, ellei talvellakin.

Mutta siis eilen olin Velmin kanssa kentällä ja hypättiin. Kentällä oli jo valmiina puomi asetelma, jota sitten menin. Se puomi asetelma oli vähän kuin kolmikaarinen kiemura ura.
Kaverini rakensi kentälle myös portin ja pystyn johon alle laitettiin vesimatto. Eli vähän erilaisemmat esteet tällä kertaa, eikä vaan normaalia pystyä taikka okseria. Kentällä oli myös "este" jossa oli kolme kavaletti palikkaa vierekkäin.

Tässä taas epätoivoinen paint- piirros, etten joutuisi selittelemään este rakenteluista.Velmi hyppäs mun mielestä tosi hyvin ellei lasketa sitä kun ohitettiin jälleen kerran pari kertaa, tuo kavaletti "este". Velmillä oli tosi kivasti energiaa ja mulle jäi hyvä fiilis tästä ratsastuksesta. Poni pysyi hyvin kuulolla ja kulki tosi nätisti. Muutamat hypyt lähti vähän "tönkösti" mutta muuten olivat oikein ilmavia ja kivoja. Ponilla oli koko ajan tosi reipas ravi sekä laukka eikä sitä tarvinnut hoputtaa eteenpäin.
 
Koitettiin muuten tallilla asuvan toisen ponikaverin tuollaista pehmustetta/romaania/satulan alle laitettavaa karvaa, miten sitä nyt ikinä haluaakaan kutsua. Kokeiltiin sitä, kun Velmi este satula on alkanut nousta takakaaresta eikä tunnu enään olevan yhtään sopiva. Paremmalta se pehmusteen kanssa näytti mutta silti satula tahtoo olla etupainoinen. Toivottavasti tähän löytyisi nyt jokin keino, ettei uutta satulaa tarvisi ostaa.
 
 
Hyppelyjen jälkeen loppu verkkailin vielä Velmin ja Velmi kulki silloin älyttömän hyvin. Harmittaa vaan kun kuvaaja lähti melkein heti hyppyjen jälkeen eikä ole enää paljoa kuvia. No, tässä kuitenkin vielä muutama kuva verkasta..


 

 
Taas tunnin selittelyt jäi vähän vähemmälle ja taitaa kuvat puhua enemmän kuin sanat, mutta mitäpä tuo haittaa!
Paras poni <3

-Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti