maanantai 19. lokakuuta 2015

Kuulumisia ja rentoa koulua!

Ihan ensiksi pahoittelen kovasti sitä että oon luvannut tehdä postauksia edes viikonloppuisin, mutta aina se on jäänyt. Postauksien teko aina vaan unohtuu taikka jätän kameran kotiin. Mun pitäisi oikeasti ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä niitä postauksia. Tästä en kuitenkaan halua itselleni tehdä mitään pakkotyötä, vaikka tää kivaa onkin. Välillä mun motivaatio vaan katoaa blogin suhteen. Parhaaani mukaan yritän väsäillä tekstiä, aina se ei vaan onnistu. Nyt en voi enään luvata mitään koska tuntuu etten postauksia ehdi enään joka viikonloppukaan tehdä. Mihinkään en kuitenkaan ole lähtemässä, postaus tahti taitaa vaan hidastua entisestään.
No mutta, nyt sitten vähän kuulumisiin!
Ollaan oltu maastoilemassa siskon kanssa parilla ponilla ja kentällä väännelty jotain koulujuttuja. Ei oikeastaan sen kummempia juttuja kun yleensäkään.
Paitsi joku taitaa ollakin lukenut kettu jutun ask.fm: ästä meinaan viime viikon torstaina sattui tosi outo kettu juttu kentällä kun olin pimeällä ratsastamassa. Voit käydä lukemassa jutun Tästä
Tänään oltiin ponin kanssa ja tehtiin kaikkea rentoa, kun eilen sisko oli kentällä hyppäämässä esteitä. Tänään oli siis vaan tarkoitus saada poni rennoksi.
Heitin satulan tallissa Velmin selkään ja lähdin kentälle päin kävelemään. Kävelin molempiin suuntiin hyvät alkukäynnit. Tein käynnissä voltteja ja joka kulmaan pienen ympyrän. Tein kävellessä myös välillä temmon lisäyksiä ja poni kuunteli mua tosi hyvin! Sopivien kävelyjen jälkeen otin ohjat tuntumalle ja tein ravissa taas erilaisia voltteja ja kentällä olevien puomien ympärille pujottelu tehtävää. Puomit olivat laitettu keskelle kenttää pitkän sivun suuntaisesti joten niitä pystyi pujottelemaan. Tein myös normi juttuja kuten temmon vaihteluja, suunnan muutoksia ja pysähdyksiä lyhyiden sivujen keskelle.
Hyvien ravi pätkien jälkeen laukkasin ensin molempiin suuntiin ja aloin tekemään puomi tehtävää. 
Aloitin laukan keskellä lyhyttä sivua (katse kohti toista lyhyttä sivua) ja pujottelin joka puomin, joten jouduttiin vaihtamaan laukka joka käännöksen jälkeen. Hyvien laukka ja laukan vaihto pätkien jälkeen hidastin raviin ja tein loppu verkan ilman mitään kummallisempia juttuja kun suunnan vaihteluja ja voltteja sinne sun tänne. Kävelin loppuun vielä piiitkät loppukäynnit.
-Pilvi

2 kommenttia:

 1. Tästä -linkki ei toimi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Hyvä kun huomautit, täytyykin korjata se!
   Voit kuitenkin mennä netistä katsomaan "ask.fm @pilvimariaa" niin mun sivu pitäisi löytyä! :)

   Poista