tiistai 17. marraskuuta 2015

Päivittelyä

Huhhuh! Viime kirjoituksesta on taas pitkä aika. Taas yli viikko kulunut viime postauksesta, eikä uutta kuvamateriaalia ole vieläkään. Päätin silti tehdä postauksen sillä kuvia ei tule otettua ennen viikonloppua kuitenkaan.
Ollaan tehty viime viikolla kaikenlaista. koulua, maastoa, esteitä, kaikkea.
Lauantaina hyppäsin ja silloin meni älyttömän hyvin. Velmi ei kieltäytynyt, tai pelleillyt muutenkaan vaan hyppäsi tosi hyvin kaikista esteistä yli. Muutaman kerran hypyt lähti vähän pohjasta, mutta ei sen kummempaa. En halunnut kentälle kuvaajaa sillä halusin treenailla yksin. Vepa oli tosi hyvä lauantaina ja nyt hyvillä mielin jatkan treenailua, niin esteillä kun koulussakin. Mulle tuli taas esteistä paljon varmempi olo, kun poni kuunteli mun käskyjä tosi hyvin. Oon taas niiin ylpeä Velmistä!

 

Muistin pari päivää sitten etten ole julkaissut yhtäkään kuvaa kauan aikaa sitten olleelta ratsastus tunnilta, jolloin meillä oli kamera mukana. Kuvat ovat kuitenkin tosi huono laatuisia, kun kamerassa ei ollut maneesiin sopivia asetuksia päällä. Päätin silti julkaista muutaman kuvan, jotta tähän postauksen tulee enemmän kuin yksi kuvaa.
Meillä oli siis kyseisellä tunnilla este tunti ja ratsastin Kulta nimisellä suomenhevosella. Kulta
oli oikein kiva tapaus. Hyvä hyppäämään ja kaikin puolin mukava ratsu, reipas ponipallero.
Esteet olivat korkeimmillaan noin 80cm luulisin.  
-Pilvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti