perjantai 26. elokuuta 2016

Taas täällä!

Mulla on taas jäänyt kirjoittaminen. Heti kun innostuin taas kirjoittamaan, alkoi koulu. Mulla on tällä hetkellä motivaatiota pelkästään kouluun ja Velmin hoitoon sekä- ratsastukseen, eikä kirjoittaminen tunnu siltä, että jaksaisin tehdä sitä kaiken tän ohella. Mulla on usein käynyt mielessä, että onkohan tää edes se juttu mitä haluan tehdä. Mutta taas kun motivaatio tästä nousee kymppiin, tuntuu, että miksi olen edes miettinyt tämän lopettamista. Mulla on taas ollut ainakin pari postausideaa, jotka taas kerran jäi kesken.


Mutta mitä meille kuuluu?
Olen taas ainakin hetkellisesti kirjoittamassa teille, joten eiköhän mennä kuulumisiin.

Mulla ei oo yhtäkään uutta järkkärikuvaa, mutta kännykkäkuvia riittää senkin edestä. Me ollaan menty paaljon koulua, mutta mukaan mahtuu myös maastoilua, esteitä, juoksutusta, sekä sänkkärillä ratsastusta.
Tosiaan, pelto ajettiin lyhyeksi vähän aikaa sitten ja sen jälkeen ollaankin oltu reilusti Velmin kanssa pellolla laukkaamassa. Hypättiin myös noin viikko sitten jumppapuomeja ja Velmi oli tosi innostunut ja reipas, kun ei ollut edes pikku kavaletteja päässyt pariin kuukauteen hyppäämään. Myös koulussa Velmi on ollut ihan kohtalaisen hyvä. Ei mitenkään superhyvä, mutta hyvä kuitenkin. Velmillä on muutenkin ollut nyt tosi kivasti virtaa ja innostusta. Meillä menee siis kaikin puolin tosi hyvin.











Juoksutusta liinassa

-Pilvi

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla tässäkin blogissa vähän uusia kuulumisia! Todella useissa blogeissa on se hiljaiselo lisääntynyt, ja aina nousee hymy sitten huulille, kun huomaa, että aha, tämä blogi heräsi sitten uniltaan :D'
    Innolla odottelen uusia postauksia :)

    Pörheää Menoa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla että edes jotain kiinnostaa mun kirjoitukset! Kiitos kivasta kommentista!

      Poista