keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Missä keskittyminen?

Moikka!


Postauksia ei ole taaskaan tullut sitten 6. heinäkuuta, vaikka tekeleillä on sellainen erityisempi postaus, siitä lisää sitten kun se joskus ilmestyy ;)

Velmi on viihtynyt laitumella tosi hyvin, mutta se kostautuu sillä ettei halua lähteä laitumelta mihinkään. Hevosille on laitettu nyt myös pääsy toiselle laitumelle, mutta entisellä laitumella on niin hyvä, kostea maaperä, että ne syövät kuitenkin enemmän vanhalla laitumella.
Velmi onkin hieman lihonut (kuten joka kesä), mutta syksyllä alkaa kunnon laihis, sillä haluan saada ylimääräistä pois.

Olen Velmin kanssa maastoillut aika paljon yksin tai niin että joku pyöräilee mukana ja Velmi onkin ollut nyt aika reippaalla päällä.
Mulla ei oikeastaan ole muita erityisiä kuulumisia joten hypätään suoraan tähän päivään.Lähdettiin tänään noin puoli kymmeneltä aamulla tallille, sillä päiväksi oli luvattu taas aika moista hellettä. Laitettiin Velmille varusteet päälle ja mentiin "kentälle" joka on siis ihan vaan heiniin aidattu alue. Oon muutaman kerran tossa "kentällä" ratsastellut mutta koska se on täynnä yli metrin pituisia heiniä, se tarkoittaa että Velmin kanssa siinä ratsastus on täysi katastrofi. Velmi on koko ajan vain ruoan perään, vilkuilee heppakavereita laitumella ja erityisesti tänään ei jaksanut keskittyä sillä oli yli + 20 astetta hellettä. En tietenkään sano, että meillä meni huonosti vain Velmin takia, vaan totta kai johtui myös minusta. Välillä mun aivoissa vaan pätkii sen verran, että pidän esimerkiksi tuota aitauksessa ratsastusta hyvänä ideana näin kuumalla...
No ei se mitään, Velmi sai sentään liikutusta. Lähdetään kuitenkin takaisin kotitallille ensiviikolla, joten siellä saa onneksi ihan oikean kentän käyttöönsä!

Kävelin ensin molempiin suuntiin, kävelyn jälkeen ravailin, ravin aikana kuitenkin muut hevoset tuli laitumen portille, jonka takia Velmin pikkuriikkinenkin keskittyminen herpaantui. Laukassa poni oli kuitenkin ihan ok, se jaksoi keskittyä niin, että saatiin muutama ihan hyväkin pätkä! Ratsastin vaan kaikki askellajit läpi, eikä alettu tekemään mitään kummempia, sillä työtä riitti ihan ilmankin.

Pahoittelen kuvista, sillä oikeasti näistä mikään ei olisi julkaisukelpoinen, mutta ei aina voi ratsastaa hyvin. + ignooratkaa mun housun puntit, sillä noi housut on liian pienet, eikä tarrat mahdu kiinni :D


-Pilvi

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Ja herranjumala kui paljo sä oot kasvanu pituutta, ku viimevuoden kuvissa noi housut oli sulle sopivan kokoset :D :oo

    VastaaPoista