keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kuulumisia viikolta

Tässä postauksessa tulee siis vähän kuulumisia viikolta, eli mitä ponin kanssa ollaan tehty.
 
Oltiin sunnuntaina (26.4) Velmin kanssa sellasissa pienissä kisoissa. Kisattiin siis 40-50 cm. Lähdettiin aamulla noin kymmeneltä, Velmi vietiin toisen hevosen kanssa kärryillä jo puoli kymmeneltä kisa paikalle. Rata oli oikeastaan aika helppo ja esteitä oli suunnilleen ehkä neljä tai viisi, mutta niistä kuitenkin koostui yhdeksän esteen rata. Velmi oli kivalla päällä, mutta kisa -fiilistä siltä kuitenkin vähän puuttui. Velmi tuli joillekkin esteille tosi lähelle ja hypystä tuli hieman laiska sekä huono, kuitenkin jokaisesta pienestä esteestä yli päästiin! Neljänniksi siis sijoituttiin Velmin kanssa (0 vp),  mun aika ponin kanssa oli jotain vähän alle minuutti tai sinnepäin, muutamia sekunteja vähemmän kun muilla sijoittuneilla. Oon tosi tyytyväinen että kisaan lähdettiin, oon tyytyväinen myös meidän suorituksesta. Velmin kunto on kuitenkin huonompi kun viime syksynä.
 
 
 
 

 
 
Tänään oltiin ponin kanssa vain kävelemässä tiellä, satoi kaatamalla ja Velmillä oli vapaapäivä, mutta kävelemään kuitenkin oli pakko mennä, sillä poni oli melkein koko päivän seisonut karsinassa kovan sateen ja liian monta kertaa pestyjen, vettä pitämättömien loimien takia. Mutta niin kuin jokainen ponin omistaja tietää; Ponia on pakko lähteä liikuttamaan säällä kuin säällä!
 
 
Hyvien kelien vuoksi olen ottanut muutamia kivoja keväisiä kuvia, valitettavasti yhtä ainuttakaan ratsastuskuvaa ette tähän postaukseen saa. Kisoissa ei tullut kuvia otettua kun kuvaaja jäi vaan katsomaan suoritustani ja kuvat jäivät siihen :)
 
 
 

 
 

 
 
 
- Pilvi
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti