sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Esteitä lauantaina :)

Oltiin eilen lauantaina (18.4) kentällä hyppimässä esteitä. Mun sisko lämmitteli Velmin ensin. Ja koska Velmillä oli suunnilleen kuukausi sitten sairasloma ontuvan jalan takia, sitä täytyi lämmitellä aika kauan. Ponin kunto siis on huonontunut sairasloman aikana, tottakai. Mutta nyt kunto on todella paljon parempi ja sitä kohotetaan kokoajan.

Kentällä oli kuulemma ollut valmennus ennemmin päivällä, joten siellä oli jo valmiiksi muutamia esteitä ja kavaletteja, joita hypittiin. Velmi oli vähän jäykkä oikeaan kierrokseen, joten hypittiin mielummin vasenpaan suuntaan. Tottakai yritin taivutella sitä oikeaan suuntaan, jotta jumittuneet paikat saisin auki. Ravipuomit jotka kentällä oli jo valmiina, auttoi venytyksiin ja paikkojen avaamisiin. Kavaletit oli korkeimmillan varmaan 50 cm, kun eihän niitä oikeastaan korkeemmiksi edes saa. hypittiin myös okseria, josta kuitenkin tehtiin 60 cm pystyeste. 


 
 
Velmi oli eilen ihanan innokas ja sillä oli tosi kiva hypätä. Mun istunnat on vähän hakusessa, mutta ne on nyt mitä on. Loppuverkkasin Velmillä vielä kunnolla, ilman jalustimia ja Velmi kulki tosi nätisti. Mun sisko lähti vielä tielle köpsyttelemään ponin kanssa, koska siellähän on melkein aina kivampi kävellä kun kentällä.
 
 


 
Mulla oli jalassa myös uudet pari kertaa käytetyt ratsastus sukat jotka ostin Tampereen hevoset 2015 messuilta, josta mukaan nappasin myös uudet nahkaiset ruskeat ratsastushanskat sekä ruskean raipan. Velmille ostettiin magic brush- harjoja ja tummansininen satulahuopa.
 

 
 
 
- Pilvi
 
 
 
 

1 kommentti:

  1. Ihanaa inspiroivaa tekstiä!! Musta tuli just sun uusin lukija!!!

    VastaaPoista