torstai 23. huhtikuuta 2015

Maastoilua ja koulua

Sunnuntaina ja Tiistaina mentiin vaan aika kevyesti. Käytiin maastossa käpsyttelemässä, laukkasin ja ravasin vaan vähän, ratsastuksen piti olla kevyttä ja palauttavaa lauantain jälkeen. Metsässä tuli kuitenkin käveltyä tosi paljon! Oli niin hieno ja lämmin ilma, kesä on tulossa! :) Harmi kun ei otettu kameraa mukaan, kuvista olisi tullut ihanan keväisiä ja aurinkoisia.

Keskiviikkona oltiin kuitenkin kentällä, kamera mukana. Mentiin ihan vaan koulua. Laitoin Velmille taas kuolaimettomat suitset, jotka oli ratsastamassa myös tiistain- maasto reissulla. Ne näyttää mielestäni tosi kivoilta Velmillä ja otetaan ne varmaan yhdeltä toiselta tallin ponilta. Velmissä ei oikeastaan edes huomaa eroa, kuolaimettomien ja normaalien suitsien välillä.

Velmiä oli mukava ratsastaa ja se kulki ihan kivasti.
Kävelin myös hieman lisättyä käyntiä ja venyttelin samalla Velmiä. Velmi tuntui ehkä vähän jäykältä, mutta paikat aukesi ratsastaessa. Ratsastin pääosin Velmillä vain pitkillä ohjilla. Kuvaaja unohti laittaa urheilukuvauksen päälle, toivottavasti sitä ei edes kuvista huomaa.

Kaikki kuvat on keskiviikkona otettuja:
 


 







 
 Tässä kuvassa kuolaimettomat näkyy todella hyvin:
 
 
 
Lopuksi vielä muutama keväinen kuva:
 


 
 
- Pilvi
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti