sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Ilman satulaa esteitä!

Tänään mentiin ilmansatulaa esteitä. Velmillä oli alusta asti tallissa jo ihan huimasti energiaa, ja siksi lähti tallista pois itsekseen, pihalle ja siitä tielle, saatiin kyllä ripeästi poni kiinni eikä käynyt kuinkaan. Kentällä käpsyttelin muutaman kierroksen käyntiä molempiin suuntiin kun kuvaaja laittoi esteitä pystyyn. Hypättiin taas kerran vain 50cm, oli sentään aikalailla kuuma päivä. Kentälle pystytettiin myös muutamia kavaletteja, joiden yli mentiin venytellen jalkoja.
Velmi on ollut koko viikon erityisen vetreä ja venyttely ja pitkä liike tekee sille älyttömän hyvää. Poni nosti myös jalkoja ratsastaessa tosi korkealle mikä varmaan johtunee kavaletti venyttelyistä.
Velmi myös venytti päätään tosi paljon alaspäin joka edes auttaa "rentoa menoa".
Tän päivän kuvista tuli mun mielestä superkivoja!


 

Alkuverkan jälkeen siirryttiin päivän päälajiin, eli esteisiin. Velmillä oli mukava hypätä ja poni oli tosi innoissaan esteistä.
Me laitettiin tohon esteeseen nuo sateenkaaret, jotka piristää kuvia tosi paljon ja tekee niistä kivan värisiä. Hyppimistä ei sateenkaaret haitanneet.


Tää kuva on tältä päivältä mun ehdoton suosikki:Lentävä lihapulla:Esteiden jälkeen loppuverkattiin vielä kunnolla, venyttäen päätä alhaalla, pitkillä ohjilla, jonka jälkeen velmi vielä poseerasi kameralle:<3

-Pilvi2 kommenttia:

  1. Ihana poni, ihania kuvia ja hyvin kirjoitettu! Oot kyllä tosi hyvä kuvaan noita Artsy -tyylisiä kuvia! :)

    VastaaPoista