sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kesäloma ja heppailua

Kesäloma!! Vihdoin; kesäloma on tullut. Ala-koulu on suoritettu ja nyt on suunta eteenpäin. Heti ensimmäisestä kesäloma päivästä tuli kuuma ja aurinkoinen, sen vietin muutaman vanhan luokkalaisen kanssa. Sekä tottakai tallilla (maastoiltiin siskon kanssa, saatiin molemmat omat ponit joten kuvaajaa ei ollut). Mitään kesäisiä kuvia juhlamekon kanssa ei otettu, vaikka sellaiset ois niin kivoja ollutkin.
Viime viikko oli koulussa täynnä tehtäviä ja loppukiireitä, ennen kesälomaa, joten silloin ei kunnolla treenailla ratsastuksessa jaksanut. Eli melkeinpä vaan maastoiltiin ilman satulaa.
Tänään kuitenkin oltiin kentällä koulua treenailemassa. Velmi oli tosi rento, tuulisesta säästä huolimatta. Mitään ihmeellistä ei tänään tehty. Kävelin molempiin suuntiin alkukäynnit. Ravasin muutamia kertoja ja saatiin hyviä aktiivisia ravipätkiä. Laukkasin kenttää ympäri rennossa laukassa, ja se saikin riittää, sillä saatiin tosi hyviä laukkapätkiä. Ratsastin myös erilaisia/erikokoisia voltteja ympäri kenttää, käynnissä, ravissa ja laukassa. Poni kulki mukavilla isoilla askelilla ja sain sen aika hyvin alusta alkaen kuulolle.
Tänään oli mukava, hieman tuulinen, puolipilvinen sää, joten kuvista tuli melko kivoja!

Velmille ostettiin lauantaina uusi riimu agrimarketista, kun halpa oli. Sopii mielestäni ponille älyttömän hyvin:


Lopuksi otettiin vielä muutama poseeraus kuva ponin kanssa:
Poni ei ollut kuvien kanssa ihan samaa mieltä :D


-PilviEi kommentteja:

Lähetä kommentti