maanantai 11. toukokuuta 2015

Koulua ja esteitä

Sunnuntaina (10.5) oltiin kentällä ja hypittiin pientä ristikkoa, suunnilleen 50 cm. Lämmittelin Velmiä aika kauan ja Venyttelin sen jalkoja taas kavaletti puomeilla. Ravasin paljon pitkin ohjin, jotta Velmi sai venyttää päätään niin alas kun tahtoo. Laukkasin molempiin suuntiin, Velmillä oli ehkä hiukan jotain jumitus paikkoja selässä, Mutta koitin avata niitä mahdollisimman hyvin. Velmi oli mukavalla päällä ja tuntui aika reippaalta ja energiseltä. Hyppäsin vain muutaman kerran ja nekin oli lähinnä vain jumppaesteitä.
 Juuri joutilaana päivänä, unohdin tietenkin kameran kotiin! :(
 
Tänään kuitenkin huolehdin siitä, että kamera tuli matkaan mukaan ja saatiinkin ihan kivoja kuvia! Pääaiheena ratsastuksessa oli koulu, josta Velmi oli jopa hieman innostunut. Laitettiin Velmille taas kuolaimettomat suitset.
Huomattiin siskon kanssa että Vepa oli laihtunut, kun satulavyötä sai vielä kiristää reiällä. Sisko taas lämmitteli ponin, voltteja ja kahdeksikoita tehden.
Lopulta minä loikkasin selkään, tein pääty ympyröitä, vaihtelin suuntaa, tein kahdeksikoita, voltteja, ja ja ja...
Velmi kulki tosi rennosti kuolaimettomilla, tuntuu että ne sopii Velmille ihan hyvin. Ponin laukka tuntui paljon paremmalta verrattuna eiliseen jumitukseen. Velmi otti tosi hyvin tukea mun käteen ravissa ja laukassa.Verkkasin kunnon loppuverkan ja lähdin vielä metsään kävelmään, koska se kohottaa kuntoa.
 
  
 
 
 
-Pilvi


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti