sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kavaletti venyttelyjä

Tänään olin kentällä, mentiin kavaletti venytyksiä.
  Alussa kävelin paljon, pääasiassa vain suoraa uraa, jäykän oikean kierroksen takia. Kun Velmi vertyi suoraan kävellessä, aloin tehdä kaikenlaisia kahdeksikkoja ja voltteja. Riittävän kävelyn jälkeen, aloitin kavaletit. Kävelin noin 20 cm ilmassa olevien kavalettejen yli, jotta Velmi joutuisi nostamaan kunnolla jalkojansa. Ensimmäisillä kerroilla Velmi ei oikein tajunnut ideaa ja rompsi kunnolla puomien yli niin että kolisi. Vasta hetken päästä Vepa tajusi, että kuuluu nostaa koipia! Laitettiin puomit myös niin että vain toinen pää puomista nostettiin ylemmäs. Aloitin ravaamisen, tein valtavaa, koko kentän kokoista kahdeksikkoa molempiin suuntiin ja Velmi alkoi kunnolla vertyä, se laski päätään kohti maata, venyttääkseen kaulaansa ja liikkui tosi nätisti! Tulin myös ravissa niitä kavaletteja ja sitten nostettiinkin niitä ylemmäksi. Lopulta vaihdoin askellajia laukkaan ja laukkasin muutaman kerran kenttää ympäri, molempiin suuntiin. Sitten lopuksi hyppäsin muutaman kerran kavaletin joka oli taas joku noin 50 cm.
Lämmittelin lopuksi vielä kunnolla volteilla ja kahdeksikoilla ja lähdin vielä maastoon käpsyttelemään. Tänään oli tosi lämmin päivä ja ratsastaessa tuli ihan kunnolla kuuma.
 
 
  
 Hassua, kun ratsastuskuvat otettiin juuri silloin kun ei paistanut aurinko, kuvista näyttää että sää olisi huono, mutta sininen taivas oli toisella puolella. Koko päivän on siis paistanut aurinko!
 
- Pilvi
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti